Personvern­erklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Opplæringskontoret for industrifag i Rogaland (OFIR) sin nettside – ofir.no. OFIR er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

OFIR samler ikke inn sensitive personopplysninger på denne nettsiden.

Personopplysninger som sendes til oss via epost, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring.

Kontaktinformasjon

Opplæringskontoret for industrifag i Rogaland
Telefon: 92 44 96 26
Epost: ofir@ofir.no

HVA ER COOKIES / INFORMASJONSKAPSLER?

ofir.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

INFORMASJONSKAPSLER SOM BENYTTES PÅ VÅR NETTSIDE
WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her.

Meta PixelDenne siden kan benytte Meta Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Meta sitt nettverk (Facebook og Instagram). 
 
Snapchat PixelDenne siden kan benytte Snapchat Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Snapchat sitt nettverk.

Matomo

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.

Cookies